Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

A Bahama-szigeteken fotózták Szőke Zsuzsi tökéletes formáját

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szőke Zsuzsi hajója kikötött a világ egyik legszebb helyén, és mint azt látni fogjuk a fotóból, nagyon nagy formában van.

Továbbra sem tudni, hogy idén lesz-e Dancing with the Stars, ha igen, akkor Szőke Zsuzsira mindenképpen számítanak a nézők. Érdekes volt látni, hogy a közönség gyakorlatilag azonnal befogadta, hiszen csak a második évadban mutatkozott be.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Nemcsak hogy befogadta, az egyik nagy kedvencé vált, és mindezt jól mutatja a követőszám is az Instagram oldalán. Egy ideje elhagyta Magyarországot, mivel elvállalt egy táncos munkát egy óceánjárón.

Tavaly hónapokon át hajózott, most azonban rövidebb időre ment, de márt várta, hogy újra melegben legyen. Mivel az óceánjáró szebbnél szebb helyeken köt ki, Zsuzsinak is lehetősége nyílik arra, hogy belekóstoljon a karibi élményekbe.

Eddig is tudtuk, hogy a magyar lányok a legszebbek, és világszinten is sokat beszélnek erről. Zsuzsi csak megerősíti mindezt a természetes szépségével, és azzal a megjelenésével, amivel csak kevesen tudnák felvenni a versenyt.

Legutóbb egy nagyon különleges helyszínről jelentkezett, ahol az ember csak jól érezheti magát. Ha kíváncsi vagy a Zsuzsiról készült bikinis fotóira a Bahama-szigetekről, akkor nincs más dolgod, mint kicsit lejjebb tekinteni az oldalunkon.