Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Szőke Zsuzsi páratlan szépség, hamarosan indul a Dancing with the Stars

Szőke Zsuzsi nélkül biztosan nem lenne ugyanolyan a Dancing with the Stars, de szerencsére a negyedik évadban is szerepelt vállal.

Fotó: Instagram/Szőke Zsuzsanna
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nem maradt sok ideje a Dancing with the Stars mezőnyének, még akkor sem, ha idén később kezdődik az új évad. Október közepén rajtolnak el az események, és már az első élő show végén ki fog esni egy páros.

Nagy nevek vannak a mezőnyben, így nem elképzelhetetlen, hogy rögtön egy olyan sztár búcsúzik, akit sokkal előrébb vártak. Emiatt is lesz fontos szavazni, máskülönben bekövetkezhet az, ami például Rubint Rékával történt legutóbb. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

Mindenki minél tovább akar részese lenni ennek, Krausz Gábor is keményen készül Mikes Annával, akik közönségkedvencek lehetnek. Eszenyi Enikő szintén komoly meglepetést okozhat, egyértelműen a művésznő a legnagyobb név, a mezőnyből, és egyúttal legidősebb tagja is.

Szőke Zsuzsi is a verseny része, szerencsére a negyedik évadra is igent mondott. A második szezon óta láthatjuk őt, és hamar az egyik kedvenccé vált, a szépsége pedig minden eddiginél látványosabb.

„Próba, próba, próba. Mostanában szinte csak erről szólnak a hétköznapjaim… amit természetesen nagyon élvezek, hiszen egész nyáron erre a ‘Dancing-es’ pörgésre vártam a sok egyéb teendő mellett.” – írta a posztjában Zsuzsi.