Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Szoboszlai világsztár csapattársa is a szaúdi ligában köthet ki

Jürgen Klopp távozásával többen is a távozás mellett dönthetnek a Liverpoolnál, köztük a csapatkapitány Virgil van Dijkkal.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Várható volt, hogy nem egy sztár fogja átgondolni a jövőjét Klopp távozása miatt a Liverpoolnál. Szoboszlai természetesen marad a helyén, csak tavaly nyáron érkezett, és szeretné visszaverekedni magát a kezdőbe. A csapatnál már az új edző dirigál, de jelenleg nyári szünet van, nem tartanak edzéseket.

A válogatottak viszont aktívak, legalábbis azok, akik az Európa-bajnokságon szerepelnek, mint a magyar csapat. Közben egyre többen terveznek a szaúdi ligába igazolni, ahol rengeteg pénzt kereshetnek. De Bruyne például többet kaphat 2 év alatt, mint az elmúlt 15 szezonban összesen. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

Kiderült, hogy Virgil van Dijk is a célpontok között szerepel, aki hamarosan 33 éves lesz, és mivel már mindent megnyert, kézenfekvő lehet számára egy közel-keleti karrier. Rudy Galetti jelentett arról Olaszországból, hogy a liga kiszemelte a Liverpool csapatkapitányát, de nem ő az egyetlen az új sztárok közül.

Többek között Silva és Ederson is a listán szerepel, akik jelenleg a Manchester City játékosai. Ezen a nyáron újabb hatalmas nevek tehetik át a székhelyüket a Közel-Keletre, ahol szó szerint királyi életet élhetnek.

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.