Szoboszlai mezéből adnak el a legtöbbet Liverpoolban

Liverpool, 2023. augusztus 19. Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkõzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Mi sem jelzi jobban a magyar válogatott csapatkapitányának növekvő népszerűségét.

Szoboszlai Dominik teljesítményének köszönhetően hamar a Liverpool drukkereinek kedvence lett, amit az is jól példáz, hogy a klub hivatalos mezeladásait is a magyar játékos nevével ellátott szerelések vezetik – közölték a Liverpool honlapján.

Persze lehetne mindezt azzal is magyarázni, hogy Angliában rengeteg magyar él, ám nem férhet kétség ahhoz sem, hogy a Liverpool szimpatizánsai egyre inkább lelkesednek a magyar válogatott csapatkapitányának játéka iránt.

Gyakori, hogy a klub szurkolói oldalain Szoboszlait méltatják, legyen szó egy kiadós sprintről, vagy éppen a válogatottban mutatott megmozdulásról, mindig előkerül egy újabb fotó vagy videó, amit tízezrek osztanak meg.

A mezeladások tekintetében ráadásul azt a Mohamed Salah-t előzte meg Szoboszlai Dominik, aki évek óta a Liverpool egyik legfontosabb oszlopa, és valóságos klubikonként tekintenek rá a szurkolók.

Érdekesség, hogy a május vége és szeptember eleje között jegyzett lista harmadik helyén a Liverpool másik nyári szerzeménye, Mac Allister szerepel. A világbajnok argentin szintén meggyőző teljesítményt nyújt Jürgen Klopp együttesében.