Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,763 $

Szoboszlai csapata le akarja igazolni a Real Madrid török szupersztárját

Arne Slot, Jürgen Klopp utódja azon dolgozik, hogy két játékost is elhozzon a Real Madridtól, ami nem lesz egyszerű.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szoboszlai Dominik új edzője már megkezdte a munkát, és várja a játékosokat az első edzésre. Mindeközben az átigazolási piacon igyekszik aktív lenni, és többek között megszerezné a török válogatott fiatal sztárját, Gülert, aki nemrég hatalmas gólt lőtt. A Real Madrid játékosa sokáig sérült volt, majd visszatért, és elkezdte szórni a gólokat.

Ancelotti komolyan számolna vele, de lehetséges, hogy kölcsönadják egy szezonra, mint tették azt korábban Odegaard esetében. A fiatal sztár már az Arsenal csapatkapitánya és az egyik legjobb középpályássá nőtte ki magát, bizonyítván, hogy a Real Madrid hibázott, amikor nem adta meg számára az igazi lehetőséget. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Güler még nagyobb tehetségnek tűnik, és a Madrid nem akar ugyanabba a hibába esni. A Teamtalk azonban azt írja, legnagyobb valószínűséggel kölcsönbe megy, és egy szezon erejéig a Real Sociedad játékosa lehet, ahol folyamatosan kezdőként kaphat lehetőséget, ami által többet fejődhetne.

A Liverpool lecsapna erre a lehetőségre, és az a tervük, hogy Angliába vigyék a török sztárt, ha valóban elérhetővé válik. A másik kiszemeltjük Rodrygo, aki Ancelotti nagy kedvence, viszont Mbappé érkezésével olyan helyzet állhat elő, hogy mégis távozhat. Jelentős ajánlat esetén a Real Madrid megválhat a braziltól, bár az edző a médiának azt mondta, továbbra is fontos része a csapatnak, és semmilyen ajánlatról nem akar hallani.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Ugyanakkor egy 120 millió körüli ajánlat meggyőzheti a vezetőséget. A Liverpool nem szokott ennyi pénzt fordítani egyetlen játékosra, de ha el tudják adni Diazt a Barcelonának, rögtön kevesebbet kellene költeniük Rodrygo megszerzésére.

Odáig fajultak a tüntetések, hogy már kijárási tilalmat rendeltek el Bangladesben

A kormány több nagyvárosba is katonai egységeket vezényelt a rend helyreállítása érdekében.