Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,95 Ft
Euró
392,45 Ft
Font
459,48 Ft
Bitcoin
62,994 $

Szoboszlai Dominik a Liverpool bajnoki hajrájáról: „a saját kezünkben van a sorsunk”

Jól alakult a vasárnap a Liverpool számára, de a végső győzelemhez tökéletes hajrá szükséges.

Liverpool, 2024. március 31. Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa a Brighton elleni mérkõzés elõtt az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság 2024. március 31-i játéknapján Liverpoolban. MTI/EPA/Adam Vaughan
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Újabb bajnoki hétvégén van túl a Liverpool és Szoboszlai Dominik. Bár a Brighton elleni mérkőzésen korán hátrányba kerültek a Vörösök, Jürgen Klopp legénysége végül megfordította a találkozót és továbbra is a tabella élén állnak, mindössze kilenc fordulóval a Premier League vége előtt.

A Sportal megszólaltatta Szoboszlai Dominikot a mérkőzés után, a válogatott mérkőzések után visszatérő középpályás pedig azt is elmondta, hogy a döntetlennel végződő Arsenal – Manchester City is leginkább a Liverpool számára volt ideális, amely így két ponttal vezet az Arsenal és három ponttal a Manchester City előtt. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

Szoboszlai szerint mindig a következő meccs a legfontosabb: „kilenc bajnoki van hátra, az első helyen állunk, vagyis a saját kezünkben van a sorsunk. Ha mostantól egyszer sem hibázunk, miénk lesz aranyérem – úgyhogy az dönthet, hogy képesek leszünk-e a tökéletes hajrára” – fogalmazott.

Hozzátette, hogy nagyon élvezi a kiélezett helyzetet, habár ez számára is új szituáció. Mint mondta, a Ligakupa megnyerése utána a bajnoki címre és az Európa-liga győzelemre is hajtanak, és minden mérkőzésnek úgy kell nekifutniuk, mintha az az utolsó, mindent eldöntő találkozó lenne.