Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,668 $

Ilyen kockás Szoboszlai világsztár csapattársának hasa

Míg Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon vesz részt, addig Salah igyekszik lazítani, és láthatóan nagy formában van.

...svg content...Fotó: Mohamed Salah, a Liverpool játékosa (j) berúgja az első gólt az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában játszott Liverpool FC - Brentford FC mérkőzésen Liverpoolban 2023. november 12-én. A találkozót a liverpooli együttes nyerte 3-0-ra. MTI/EPA/Peter Powell
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Salah egy nagyon magas szinten játszó játékos, aki egyúttal a Liverpool legendája. Sokat köszönhetnek egymásnak, és ez már biztosan így marad, viszont egyre nagyobb annak a valószínűsége, hogy az egyiptomi klasszis átteszi a székhelyét.

Erre valós esély nyílhat, és nem kizárt, hogy a szaúdi ligában köt ki, ahol minden eddiginél több pénzt kereshet. Jelenleg sem panaszkodhat, ugyanakkor a közel-keleti karrier valami egészen más szintre helyezné ezt az egészet, és láthatjuk, hány sztár játszik már ott. Soron kívül Hiába az átoltottság, egyre nő a szamárköhögéses esetek száma

Cristiano Ronaldo indította meg a dominót, és azóta fiatalabbak is átszerződtek. Salah egyelőre a Liverpool játékosa, és minden eddiginél izmosabb, Ronaldóhoz hasonlóan sokat ad a megjelenésére, bár fiatalabb is, ami azért segít. Az alább látható fotó igencsak beszédes, Szoboszlai csapattársának formája több mint rendben van.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.