Dollár
428,70 Ft
Euró
410,38 Ft
Font
457,53 Ft
Bitcoin
19,033 $

Szívdöglesztően néz ki Gabriela Spanic

Fotó: Instagram/Gabriela Spanic
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 19. - 13:45

Nem lehet betelni Gabriela Spanic különleges aurájával, szépségével és vonzási képességével, a rajongók csak ájuldoznak tőle.

Sokan szeretnék, ha Spanic idén is feltűnne valamilyen formában a TV2 műsorában, a Dancing with the Stars-ban. Az első évadban versenyző volt, egészen a fináléig jutott Andrei Mangra oldalán, aki egy évvel később már Tóth Andival táncolt.

Soron kívül Reuters: 1,1 milliárdos segélycsomagot készül kiutalni az Egyesült Államok Ukrajnának 

Andival megnyerte a versenyt a profi táncos, míg a színésznővel második lett a magyar szériában, jelenleg pedig Rubint Rékát tanítja a harmadik idényre. Spanic tavaly is szerepet játszott a show-ban, még táncolt is, illetve zsűritagként ugrott be.

Ki tudja, hogy mit hoz a folytatás, de annyi bizonyos, Spanic még vonzóbbá vált, és már több mint 2,2 millió követője van. Ezek igen erős számok, és a követők között sok magyart is találni, pláne a DWS óta.

Stana Alexandra esküvői ruhában

Spanic nem vett vissza, figyel az alakjára, egészségesen és sportosan él, aminek erősen látható jelei vannak. Nézzük csak meg közelebbről a legújabb fotóit, ahol rövid hajjal látható, és természetesen a dekoltázs is főszerepet kapott.

Lapozó: 1 2