Dollár
431,58 Ft
Euró
423,15 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,359 $

Stana Alexandra esküvői ruhában

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
not image

Hujber Dávid

2022. augusztus 19. - 09:44

Csodálatos ruhákat próbálhatott fel Stana Alexandra, aki szép csendben a Dancing with the Stars egyik legismertebb sztárja lett.

Stana Alexandra sokat köszönhet a TV2-nek, akik látták benne a potenciált, és olyan lehetőséget kínáltak számára, amiből talán csak egy van az életünk során. Egy ajánlat, amire nem lehet nemet mondani, hiszen hatalmas benne a potenciál.

Soron kívül Szigorítaná az oroszok vízumkérelmének elbírálását az EU

Alexandra már az első évadban bemutatkozhatott a Dancing with the Stars-ban, és hosszú heteken át maradhatott ott a versenytársak között. Profizmusával, az őt körülvevő bájával és rendkívül csinos formájával mindenkit lenyűgözött.

Szőke Zsuzsi nem viccel, még erősebb formába hozza magát a TV2 műsorára (fotóval)

Sokan drukkoltak neki, akárcsak a korábbi kapcsolatának, melyből ugyan házasság lett, azt rövid időn belül felbontották. Azóta újra rátalált a szerelem, Meggyes Dáviddal él boldogan hónapok óta, de még egy év sem telt el szerelmük kibontakozása óta.

A TV2 sztárja a harmadik szezonban is ott lesz a mezőnyben, Iván Bence paralimpiai úszó az új táncpartnere. Rendkívül izgalmasnak ígérkezik a duójuk, és noha érkeztek bántó hozzászólások is a bejelentést követően, biztosak vagyunk benne, hogy sikeresek lesznek.

Lapozó: 1 2

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.