Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Parádés ajándékot kapott Szijjártó Péter Kínában (videó)

Kína messze híres a kreativitásáról, és arról, hogy nem létezik számukra lehetetlen, ezzel most ismét szembesülhetett Szijjártó Péter magyar külügyminiszter.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Hiába vagyunk kis ország, Kína nagyon fontos partnerként tekint Magyarországra, ami igen komoly gazdasági erőt jelent. Köszönhetően a kormány és az ázsiai nagyhatalom jó kapcsolatának, a kínai koronavírus-vakcinákat is az elsők között kaphattuk meg, amik sok életet mentettek meg.

Azóta még szorosabbá vált a kapcsolat a két ország között, egyre több beruházás valósul meg ezáltal Magyarországon. Szijjártó Péter nemrég egy újabb kínai autógyártóval tárgyalt, és minden eddiginél könnyebben juthatunk el Kínába. Számos előnye van ennek az együttműködésnek, még akkor is, ha Peking nagyon távol van innen. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Nyilván ideálisabb lenne, ha sokkal közelebb lenne Kína, viszont modern világot élünk, minden áthidalható. Szijjártó sokat járt már Kínában, folyamatosan építi a kapcsolatrendszert Magyarország számára, de most olyasvalamivel lepték meg, amit nem akart elhinni, pályafutása egyik legpofásabb figyelmessége ez.

A kínai vezetőség kreatív volt, és mivel tudják jól, Szijjártó Péter szereti a futballt, és azt űzi is, egy régi fotó alapján készítettek róla egy kis bábut, ami nagyon jól sikerült. Rég láttuk ennyire meglepődni a külügyminisztert, és ezt az ajándékot nehéz lesz felülmúlni.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.