Clouds
21 Budapest
Dollár
376,61 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
459,06 Ft
Bitcoin
28,341 $

Szijjártó Péter erőgyűjtő futása a naphoz (fotóval)

Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Szijjártó Péter továbbra is igyekszik kihasználni a lehetőséget arra, hogy sportoljon, még ha hosszú napjai is vannak.

Szijjártó Péter a munkája révén rengeteget van úton, így a pihenésre sincs sok ideje. Ettől függetlenül szereti kihasználni az időt egy kis sportolásra, amit már többször láthattunk az évek alatt.

Soron kívül Megkötözve, egy bevásárlókocsiban találták meg egy eltűnt nő holttestét

A magyar külügyminiszter igyekszik betekintést adni a kulisszák mögé a közösségi platformon, ahol sokan követik. Láthattuk már konditeremben is a súlyok között, ami ugyancsak hasznos edzésforma.

Főként azonban fut, rengeteg kilométer lehet már mögötte, de aki ezt a sportot választotta, az pontosan tudja, hogy milyen sokat képes adni. Ez nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is értendő, könnyebb végigcsinálni egy hosszú napot, ha előtte sportolunk.

Szijjártó Péter is ezt tette, és valószínűleg frissebben folytatta a munkát. Nem egész két óra alatt a Facebook oldalára kirakott posztja már több mint 1,4 ezer like-ot kapott, miközben sorra érkeztek a hozzászólások.

„Éjjel repülés, hajnalban landolás, majd erőgyűjtő futás a naphoz és … kezdhetünk!” – írta a posztjában a magyar külügyminiszter, aki a hosszú útjai között is igyekszik fitt maradni, miközben szereti a sportolást.