Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
347,48 Ft
Euró
378,15 Ft
Font
441,56 Ft
Bitcoin
39,515 $

Szigorítás jön a trafikokban, még mindig nagy gond a 18 év alattiak kiszolgálása

Az elmúlt évek tapasztalatai komoly hiányosságokat is jeleztek.

Fotó: illusztráció | unsplash
Belföld

Bense Róbert

Szerkesztő

Az Építési és Közlekedési Minisztérium sajtóosztálya szerint továbbra is nagyon nagy problémát jelent a 18 éven aluliak dohánytermékekkel történő kiszolgálása, ezért szigorítások várhatók a trafikok működésében.

Hogy ezek hatálybalépése mikor várható, arra egyelőre nem tudtak választ adni, azt azonban elárulták, hogy a hasonló szabályszegéseket sokkal magasabb bírsággal szankcionálják a jövőben, melyet működési felfüggesztés is követ – írja a Blikk. Soron kívül Megvannak a nyerőszámok, óriási volt a tét az Ötöslottón

„Ezek nagyobb pénzbüntetések lesznek mint korábban, továbbá hosszabb bezárások, új elemként pedig a koncessziós jogosultság visszavonását is magával vonhatja ez a szabálysértés” – fogalmaztak.

Az árváltozás kapcsán egyelőre nem tudni pontosan, mit hoz a 2024-es év, mint a minisztérium közölte, adótörvényektől és nemzetgazdasági mutatóktól is függ a termékek lehetséges drágulása.

Kiemelték, hogy az új generációs, így a hevítéses és elektromos cigaretták terén az állam célja, hogy azokat az internetes beszerzési lehetőségek helyett ellenőrzött körülmények között, a trafikokban lehessen megvásárolni.

22-szert szúrták meg a börtönben a közismert rendőrt

Összesen 22 szúrást kapott a börtönben az a rendőr, akit még George Floyd halála miatt ítéltek el.