Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,30 Ft
Euró
392,49 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
61,622 $

Szerencsejáték: ezek a csillagjegyek mind közül a legszerencsésebbek

Mások viszont kevésbé, illetve olyanok is akadnak, akik jobb, ha kerülik ezeket a dolgokat, mivel hajlamosak lehetnek szerencsejáték-függővé válni.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Az asztrológia többek között a személyiségünkről, tulajdonságainkról árul el sok mindent, ez pedig abban is segíthet, hogy jobban megértsük önmagunkat, és felismerjük, kivel jövünk ki jobban vagy kevésbé. De abban is, hogy szívünk választottjával mennyire passzolunk össze, vagy pedig érdemes-e maximális bizalmat szavazni annak, aki akár ki is pletykálhatja a legféltettebb titkainkat.

Most pedig arról is tudomást szerezhetünk, szerencsés típusok vagyunk-e. Egyúttal választ kaphatunk arra, milyen játékban üthetjük meg a főnyereményt, illetve arra is, hogy saját érdekünkben jobb-e, ha kerüljük a szerencsejátékokat – írja a Blikk Rúzs. A tanácsokat érdemes lehet megfogadni, sokat segíthetnek.

Kos

A Kos jegy szülöttéről ismert, hogy szenvedélyes és éber játékos, aki nem szeret veszíteni, és nem adja fel könnyen. Emellett figyelmes és jó emberismerő, aki szereti próbára tenni a szerencséjét. Ám nem árt óvatosnak lennie, ugyanis könnyen szerencsejáték-függővé válhat. Ha viszont jól megfontolja minden lépését az életét és a játékot illetően is, nem lesz baj. Egyúttal adódik a kérdés, mibe érdemes belefognia a szerencsejátékok terén? Erre a válasz az, hogy a rulettkerék vagy a pókerasztal.

Bika

A Bika jegy szülötte nagyon veszélyes játékos: megérzései félelmetesen jók és pontosak, tudja, hogyan kell irányítani az érzelmeket. Szeret nyerni, a nyerés izgalma pedig igazán lázba hozza, ám ennél erősebb benne az a félelem, hogy elveszítheti a nyereményét. Mondhatni, mindent előre kiszámít, hogy a győzelem borítékolható legyen, ezáltal a játék és a győzelem a vérében van. Ugyanakkor van egy játék, amiben még szerencsésebb lehet, az pedig a blackjack.

Bak

A Bakról érdemes megemlíteni, hogy az egyik legszerencsésebb jegy mind közül: amibe belekezd azt a lehető legjobban viszi véghez. A szerencse születésétől fogva az ő oldalán áll, és az élete minden területén ott van. Kiválóan tervez, a legapróbb dolgokat is észreveszi, mindemellett kitartó típus. Ugyanakkor tény, hogy a veszteségre nem igazán gondol, és határokat sem ismer, bátran vállalja a kockázatokat. Így hát számára a sportfogadások a legalkalmasabbak.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülötte igazán érzelmes, ez pedig az élete több területére is kihat, így a szerencsejátékokra is. Emiatt fontos szem előtt tartania, hogy csak akkor játsszon, ha van kedve hozzá, és úgy érzi, nyerhet, mert ha rossz passzban van, sok pénzt veszíthet rövid idő alatt. Egyúttal tény, hogy nagyon vonzza a kaszinó légköre, hangulata, ha pedig enged ennek a csábításnak, próbálja ki a craps-et, és a rulettkereket.

Rák

A Rák nem igazán szereti a szerencsejátékokat, inkább tölti szabadidejét a családja körében. Szerinte felesleges időpocsékolás azzal elütni az időt, hogy idegenek közt próbálgassa a szerencséjét, de a családi összejövetelek alkalmával szívesen vesz részt kártyapartikban. Ha viszont mégis szeretné próbára tenni a szerencséjét, nem biztos, hogy csalódna, talán érdemes esélyt adni a dolognak.

Oroszlán

Az Oroszlán többek között a szerencsejátékban is lehetőséget lát arra, hogy megmutassa, mekkora tehetséggel bír, emellett sziklaszilárdan kiáll amellett, hogy játszani csak teljes becsülettel érdemes. Sokat tapasztalt minden téren, ezért a játékban is legjobb tudásával küzd, minden erejét bevetve – ellenfeleinek nincs is könnyű dolga vele. Számára leginkább a kártyajátékok a legalkalmasabbak.

Szűz

A Szűz profin tudja alkalmazni a kitervelt stratégiát, és taktikákat, végtelen magabiztossága pedig a játék kezdetétől a végéig kitart. Szereti a játék adta izgalmakat és lehetőségeket, ha pedig olykor veszít, az sem szegi kedvét, később újult erővel veti bele magát a dologa. A Szűz számára a legmegfelelőbb játék a jackpot lehet.

Mérleg

A Mérleg nem igazán szereti a szerencsejátékokat, ennek hátterében pedig az áll, hogy nem szeret kockáztatni, főleg amikor a pénz elvesztéséről van szó. Nem hiszi, hogy a szerencsejáték jó változást hozna az életébe, néha viszont nem ártana próbát tennie. Hiszen szerencsében nemigen szenved hiányt, érdemes lehet hát vállalni néhanapján kisebb kockázatokat.

Skorpió

A Skorpió egy született taktikus, szereti a játékkal járó adrenalint, és imád kockázatokat vállalni. Ő a játékokat főleg azért kedveli, mert oldja a felgyülemlett feszültséget, a higgadt koncentrálásának célja pedig az, hogy végül győzedelmeskedjen. Ő az a típus, aki soha nem sodródik a függőség határára, mert mindig tudja, hol kell megállni. Számára a póker jó választás lehet, érdemes próbát tennie vele.

Nyilas

A Nyilas kényszeres játékos, nem mindig gondolkozik, ha játszik, érzelmeivel pedig egy pillanat leforgása alatt megváltoztathatja a játék menetét. Nagy pénzösszeg esetén elborul az agya és ítélőképessége, képes felfoghatatlan lépésekre elszánni magát. Szereti a kockázatot, mert azt hiszi, akkor biztosan nyerni fog, ehelyett ilyenkor gyakrabban veszít. A póker viszont jó játék lehet számára, ha képes megfontolt és tudatos maradni.

Vízöntő

A Vízöntő szkeptikus a szerencsejátékokkal szemben, nem hisz ugyanis a véletlen esélyében. De a játék és a nyeremény lehetősége sem igazán mozgatja meg, szerinte haszontalan dolog a szerencse folytonos kergetése. Ő inkább úgy gondol a dolgokra, hogy úgyis jön, aminek jönni kell. Fejlett intuíciójával viszont sokat elérhet az életben.

Halak

A Halak nagy ívben elkerüli a szerencsejáték legtöbb formáját, mivel egyáltalán nem szeret a pénzzel kapcsolatos dolgokban nagy, és előre nem látott következményeket hozó kockázatokat vállalni. A győzelem nem vonzza, sőt, inkább taszítja, és félelemmel tölti el. Ezáltal egy olyan csillagjegy, aki egyáltalán nem aktív játékos.