Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,36 Ft
Euró
393,06 Ft
Font
460,65 Ft
Bitcoin
63,456 $

Van, amit megtehetünk annak érdekében, hogy jóra forduljon a szerencsénk

Ha úgy érezzük, hogy üldöz minket a balszerencse, semmiképp sem szabad csüggedni: mindig tehetünk azért, hogy a helyzetünk jobbra forduljon.

Fotó: Unsplash
Egészség/Életmód

Koós Alexandra

Szerkesztő

Vannak helyzetek, amikor egyszerűen azt érezzük, hogy üldöz minket a balszerencse. Talán azért, mert már sokadjára késsük le ugyanazt a buszt, vagy azt tapasztaljuk, hogy megint kimaradtunk valami jóból, esetleg amiatt, hogy az utóbbi időben csak rossz híreket kaptunk. Ezáltal felmerülhet bennünk a kérdés, vajon mit követtünk el, hogy ezt érdemeljük? Miben és miért nincs szerencsénk? Mit csináltunk rosszul, min kellene változtatni? A csillagjegyek ezúttal is megadhatják a választ – írja a Blikk Rúzs. A Bikának szinte folyamatosan toppon kell lennie ahhoz, hogy ne akarják átvágni.

Rengeteget dolgozik, és az érte kapott anyagi javakat jól kezeli, minden befektetést, kiadást alaposan átrág, megfontol, így akár még tanácsokat is osztogathatna ezen a téren. Ám az érzelmeket illetően már nem ilyen szerencsés, az emberi kapcsolataiban sokszor rászedik. Túlságosan jószívű és adakozó, amely által főként anyagilag nyúlják le azok, akikben nem lenne szabad megbíznia. Így a legjobb, amit tehet, hogy ha valaki segítséget kér tőle, akkor nem nyújtja oda azonnal az egész karját, hanem felteszi magának a kérdést, az illető valóban megérdemli-e, valóban bajban van, s nem csak ki akarja őt használni. Soron kívül Élőben közvetíti a tv a Manchester-City-Real Madrid Bajnokok Ligája visszavágót

Baráti körét pedig úgy válogassa meg, hogy abba olyan személyek kerüljenek be, akik méltóak a szeretetére, törődésére. Ezzel szemben a Ráknak a munkát illetően nincs szerencséje, holott a szellemi tőkéje és tehetsége is bőven meglenne ahhoz, hogy érvényesülni tudjon. Még többszöri csalódás után sem veszi észre, hogy ez az út járhatatlan számára, újra és újra beleesik ugyanabba a hibába. Így viszont csak kergeti az álmokat, és töltögeti a lottószelvényeket. Pedig a tettek mezéjére lépve sokkal nagyobb szerencséje lenne. Legyen hát bátor és határozott, gondolja át, mi az, amiben igazán jeleskedik, amivel azért tudna pénzt keresni, mert a szívét-lelkét beletenné. Az lesz a válasz a kérdéseire.

A Mérleg intelligens és okos, élete egét mégis szinte folyamatosan viharfelhők borítják. Bármibe is fog, szinte mindig beletörik a bicskája. Pedig keményen küzd, ötletel, dolgozik céljai megvalósításáért, ám valami mindig közbeszól, olykor váratlan és kiszámíthatatlan események képében. Emiatt a lelkesedése hamar elillan, nem is lesz már utána kedve ismét erőfeszítéseket tenni. Mit tehet hát, hogy változzon a helyzet? Először is: ne fogjon bele mindenbe, ami az útjába kerül, inkább mérje fel, megéri-e az a dolog, hogy időt és energiát fektessen bele. Ha a válasz igen, mert valóban érdeklődik iránta, ne adja fel, tartson ki.

Ha pedig úgy adódik a helyzet, kérjen segítséget – meg fog lepődni, amikor rájön, hogy nem kell mindent egyedül csinálnia. Míg a Halakat a sebezhetősége teszi igazán balszerencséssé. Élete jelentős részét álomvilágban tölti – mindenkiben túlságosan megbízik, ezért még a gyerekek is képesek behúzni a csőbe. Ráadásul olyan nagy szíve van, hogy még az utolsó fillérét is odaadja a „rászorulónak”. Ennek eredményeképpen évekig küzdenie kell azért, hogy életét a megfelelő mederbe terelje. Ám nem kell addig várnia, ha most felismeri, hogy meg kell tanulnia nemet mondani, s nem mindenki barát, aki annak mondja magát. Mindez tettekben, s nem szavakban mutatkozik meg.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.