Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

A kormány várja vissza Szentkirályi Alexandrát

Gulyás Gergely miniszter elárulta, Szentkirályi Alexandra továbbra is fontos láncszeme a kormánynak, és örülnének, ha ismét kormányzati megbízatást adhatnának neki.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Mint ismeretes, Szentkirályi Alexandra visszalépett a főpolgármesteri választáson, röviddel a határidő lejárta előtt. Arra kérte a Fidesz szavazóit, hogy Vitézy Dávidra szavazzanak, aki időközben a hibásan érvénytelenített szavazatok miatt fellebbezést nyújtott be, amit hamar elfogadtak, és elrendelték az újraszámlálást.

Vitézy bizonyítékai elég egyértelműnek tűnnek, addig Karácsony Gergely dühösen reagált, valószínűleg pontosan tudja, hogy a rivális a kis különbség miatt, könnyedén megfordíthatja az állást, mert sok ezer érvénytelenített szavazatról beszélünk. Ez pedig akár a politikai karrierjébe is kerülhet, de egyelőre ő Budapest főpolgármestere. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Gulyás Gergely miniszter a csütörtöki Kormányinfón megemlítette, örülnének annak, ha Szentkirályi ismét kormányzati munkát kapna, de a volt kormányszóvivő Budapestért szeretne dolgozni. Frakcióvezetőként és a fővárosi Fidesz elnökeként dolgozik tovább, hogy a főváros jobb helyzetbe kerüljön.

Ugyanakkor nem kizárt, hogy egy nap ismét kormányzati megbízatást kap, akár miniszterként, mert Orbán Viktor miniszterelnök is elismerően nyilatkozott róla, és szerinte a jövő egyik erős vezetője lesz a Fidesznek. A kormányfő jelenleg nem tervez változtatásokat a kormányon belül, amit Gulyás Gergely erősített meg.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.