Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Szentkirályi szerint Gyurcsány még a volt testőrét is beültette a Városházára

Szentkirályi Alexandra egyre több részlettel Szolgál Gyurcsány Ferenc budapesti rendszere kapcsán, aminek minél hamarabb véget vetne.

...svg content...Fotó: Facebook/Szentkirályi Alexandra
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Szentkirályi Alexandra nem vett részt a főpolgármesteri vitákon, és még csak nem is látta azokat, mert kampányol. Eleget hallott már a jelöltektől korábban, inkább azzal foglalkozik, hogy ő nyerje meg a választásokat a hétvégén. Ugyanakkor Gyurcsány Ferenccel bármikor leülne vitázni, mert számos kérdése lenne hozzá.

Továbbra is úgy látja, Gyurcsány irányítja Budapestet, addig Karácsony Gergely, a jenlegi főpolgármester hisztis kisgyerekként viselkedik. Ebből sokaknak van elegük, és Szentkirályi pontosan ezen embereket képviseli a változás jegyében, és arra kéri Budapest lakosságát, menjenek el szavazni, adják meg neki a bizalmat. Soron kívül Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

„Ha az embernek ég a háza, akkor először a tüzet oltja el, és utána kezd neki a takarításnak, aztán a felújításnak. És most tűz van, a tűzoltás pedig Gyurcsány Ferenc kitakarítását jelenti.” – mondta Szentkirályi az Indexnek adott interjújában, amiben sok más kérdésre is válaszolt, közvetlen a választások előtt.

Szentkirályi elkezdte felsorolni azokat a neveket, akiket Gyurcsány beültetett a Városházára jó pénzért. Kiderült, hogy a volt miniszterelnöke korábbi testőre is bejuthatott a városházi rendszerbe, ami igencsak jövedelmező lehet. „Minden egyes nap úgy telik el, hogy a Városházán ott ülnek zsíros fizetésekért Gyurcsány Ferenc hűséges emberei – a volt minisztere, a volt államtitkárai, a volt kabinetfőnöke, illetve a volt testőre –, és kárt okozva a budapestieknek kiszipolyozzák a fővárost.”

„A Városházán rengetegen vannak sportállásokban, azaz fölösleges állásokban. Luxus-kifizetőhelyként működik a főváros, ezt is fel kell számolni.” – tette egyértelművé az interjúban, hozzátéve, Gyurcsány embereinek bérére óriási összegek mentek el, addig útfelújításokra már nincs meg az összeg. „A Gyurcsány-emberek kifizetésére és a tanácsadói bérekre több száz millió forint ment el, de útfelújításokra nincs pénz. Hogy is van ez?”

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.

Reagált Orbán Viktor a konvoját kísérő rendőr halálos balesetére

A magyar miniszterelnök is mély együttérzését fejezte ki a történtek miatt, amiben egy 61 éves rendőr vesztette életét.