Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,77 Ft
Euró
391,03 Ft
Font
465,29 Ft
Bitcoin
63,800 $

Szaúd-Arábiába igazolhat a Manchester City egyik legjobb játékosa

Távozhat a Manchester Citytől Kevin De Bruyne, miután a hírek szerint megszületett a szóbeli megállapodás közte és az Al-Ittihad között..

...svg content...Fotó: EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A belga középpályás jövője körüli találgatások új fordulatot vettek, amikor egy olasz újságíró, Rudy Galetti arról számolt be, hogy Kevin De Bruyne képviselői előkészítették a játékos szaúdi klubhoz történő átigazolását. A hír sokakat meglepett, hiszen De Bruyne évek óta kulcsjátékosa az angol bajnokcsapatnak.

A 33 éves játékosnak még egy éve van hátra a szerződéséből a Manchester Citynél, ám úgy tűnik, hogy a klub nem zárkózik el attól, hogy elengedje a sztárjátékost. Pep Guardiola, a City menedzsere korábban már hangsúlyozta a folyamatos megújulás fontosságát a csapat sikerességének fenntartása érdekében. Soron kívül Fokozott rendőri jelenlét várható Budapest bulinegyedében

De Bruyne korábban maga is nyitottnak mutatkozott egy esetleges szaúdi átigazolásra, nemrég ugyanis kijelentette, hogy egy abszurd ajánlat esetében fontolóra venné a dolgot, az ott megkeresett pénzből ugyanis még a dédunokáit is segíteni tudná.

Amennyiben az átigazolás megvalósul, úgy az angol bajnokság egyik legkiemelkedőbb játékosát veszítheti el, ám érdemes megemlíteni, hogy mindez egyelőre csak újságírói értesülés, vagyis semmi sincs kőbe vésve.

Bóka János: Ezentúl minden bizottsági döntés politikai alapon születik?

Feszültség tapasztalható a magyar EU-elnökség és az Európai Bizottság között az együttműködés kérdésében.