Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,64 Ft
Euró
391,93 Ft
Font
466,47 Ft
Bitcoin
66,468 $

Tárt karokkal várják a szaúdi bajnokságban Messit

Steven Gerrard, az Al-Ettifaq vezetőedzője szívesen látná Lionel Messit a szaúdi bajnokságban.

...svg content...Fotó: EPA/TRENT SPRAGUE
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Liverpool egykori kapitánya nemrég egy egyiptomi televíziós csatornának adott interjújában beszélt a modern labdarúgás két ikonjáról, Messiről és Cristiano Ronaldóról. Gerrard, aki jelenleg a szaúdi Al-Ettifaq csapatát irányítja, nem titkolta, hogy örömmel fogadná Messit a Közel-Keleten.

„Egy álom lenne számomra, ha Messi az Al-Ettifaqhoz igazolna. Egy elképesztő játékosról van szó, aki nagy érték lenne a klub számára”, nyilatkozta Gerrard az MBC Masr 2 csatornának, majd hozzátette: „Tudom, hogy nehéz lenne őt Szaúd-Arábiába csábítani, de álmodni azért nem árt.” Soron kívül Hiába az embercsempészek elengedése, továbbra is túlzsúfoltak a hazai börtönök

A két sztárjátékos összehasonlításakor Gerrard diplomatikus választ adott: „Cristiano és Messi is lenyűgöző játékos, mindkettőjüknek fantasztikus története van a labdarúgásban. Ronaldo egy kiváló egyéni gólszerző, míg Messi egy komplexebb csapatjátékos. Nehéz választanom közöttük, mindketten legendák.”

Míg Ronaldo már a szaúdi bajnokságban szerepel, ahol 31 mérkőzésen 35 gólt szerzett az előző szezonban, addig Messi nemrég az amerikai MLS-be, az Inter Miami csapatához igazolt, jelenleg pedig az argentin válogatottal a Copa America döntőjére készül.

Ronaldo nyári nemzetközi szereplése ugyanakkor már véget ért, miután Portugália büntetőpárbajban kikapott Franciaországtól az Európa-bajnokság negyeddöntőjében.

Akár családtagok is taníthatják majd a vezetést az új KRESZ-szabályok szerint

A Közlekedési Minisztérium új javaslatokat dolgoz ki a KRESZ megújítására, melyek között ott szerepel a családtagok által végzett vezetésoktatás lehetősége és az utánképzési rendszer átalakítása is.