Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
66,804 $

Videó Szandi otthoni edzéséről, komolyan néz ki (videó)

Szandi a nagy rohanás és munka közepette is fordít időt arra, hogy legalább egy kicsit átmozgassa magát.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Szandit nem láthatjuk a konditermekben, mivel odahaza edz, ott érzi jól és kényelmesen magát. Rengeteg lehetősége lenne divatos, felszerelt termekben edzeni, de láthatjuk, hogy egyszerűbb körülmények között is fitt lehet az ember, és nem akármilyen módon.

Aki ránéz Szandira, elsőre valószínűleg azt gondolja, éjjel-nappal a kondiban van, személyi edzővel dolgozik, és így tovább. Jegyezzük meg, nem mindig a személy edző a megoldás, akik közül sokan finoman szólva is megkérdőjelezhetőek szakmai szinten, és nem egyszer látjuk, hogy rossz gyakorlatokat mutogatnak, nem kevés pénzért cserébe. Soron kívül Magyar Péter lerántotta a leplet a Tisza Párt másik alelnökéről

Szomorú, hogy itt tartunk, ráadásul egyeseknél a megjelenés kapcsán is hiányzik a hitelesség, mégis jól megélnek belőle. Szandi edző nélkül dolgozik, és már most sokkal jobb edző lenne, mint jó pár személyi edzőnek mondott valaki, nem beszélve a hitességről, ha belenéz a tükörbe, mert nagyon rendben van a formája.

Odahaza van egy kis rész, ahol edzeni szokott, de semmilyen extra felszereléssel nem rendelkezik. Emiatt még nagyobb dicséretet érdemel, mi pedig csak pozitívan tudunk róla beszélni, egyszerűen szenzációsan néz ki. Ő maga a motiváció, mintha az idő rá teljesen más formában hatna.

Jön a Magyar Nagydíj, rendkívül izgalmas futam várhat ránk a Hungaroringen

Azok, akik nem váltottak jegyet a Magyar Nagydíjra, bánhatják, mert hatalmas a hangulat és egy rendkívüli izgalmas futam várhat ránk.