Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,068 $

Kockás hasat villantott Szandi, szenzációs formában várja a nyarat

Nagyon sokan irigykednek Szandira a formája miatt, amit meg lehet érteni, mert sok fiatal fele ilyen jó formát nem tud felmutatni.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Ami egyúttal szomorú is, és megmutatja, hogy még midig sok az olyan fiatal, akik a legkisebb mértékben sem figyelnek oda magukra. Közülük sokan amiatt híznak el, mert rengeteg édességet esznek, és a többi táplálkozásuk sem stimmel, majd csodálkoznak, ha két métert nem bírnak futni a fáradtságtól.

Itt nyilván nem azokról van szó, akik lelki okok vagy betegségek miatt kerültek nehéz helyzetbe, mert az teljesen más. A fiataloknak egymást kellene motiválniuk, de szerencsére a náluk idősebb generáció is példával szolgálhat. Nem kevesen vannak, akik nagyon nagy formában vannak, édesanyaként is. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Az egyik legjobb példa Sarka Kata, aki három gyermeket nevel, de ennek ellenére fitneszversenyeken indulhatna. Minden túlzás nélkül olyan formában van, hogy versenyre készülhetne, és nem kevés dicséretet kap emiatt. Meg is érdemli, abszolúte adott számára a sport, a sok testmozgás, és ki is hozza magából a maximumot.

Szandi ugyanez a szint, csak az énekesnő még idősebb is, de nem látszik rajta a kora. Büszkén vállalhatja azt, és a legkisebb mértékben sem kell aggódnia az előtte álló 50-es évek miatt, még inkább formába hozhatja magát a kockás hasával.

Ezúttal egyetlen fotó is elegendő volt ahhoz, hogy magasra tegye a lécet a fiatalok és a saját generációja előtt. Nem kell igazán magyarázni a dolgot, mindenki láthatja, hogy Szandi más szinten van, más dimenzióban mozog, és formásabb, vonzóbb, mint valaha. Ez a nyár részben róla is szólni fog, le a kalappal előtte.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.