Friss információk érkeztek az autóbalesetet szenvedett Szalai Ádám állapotáról

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Borbély Fanni

2021. december 13. - 17:27

A játékos a szombati mérkőzés előtti utolsó edzésre tartott, amikor Darmstadttól nem messze letért az útról és a szalagkorlátnak csapódott autójával.

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a magyar válogatott csapatkapitány nemrég autóbalesetet szenvedett, emiatt pedig nem is léphetett pályára a Bundesliga 15. fordulójában.

A baleset még pénteken történt, így Szalai már a Mainz aznapi edzésén sem vett részt, és nem is utazott el Münchenbe, ahol a Bayern München ellen léptek pályára, és végül 2-1-re kikaptak.

Habár a Blikk értesülései szerint Szalai épp születésnapja után szenvedett balesetet, úgy tudni, nem fogyasztott alkoholt, tehát nem ez okozhatta a balesetet. A Bild pedig úgy tudja, a magyar támadót elővigyázatosságból kórházba küldték egy kivizsgálásra, ami miatt lekéste a müncheni indulást.

Sajtóértesülések szerint a csapat egyébként sem engedte volna pályára a baleset után, a Mainz klubmenedzsere, Christian Heidel pedig azóta megszólalt, és megosztotta, hogy Szalai kisebb nyaki zúzódást szenvedett, de szerencsére ennél nagyobb baj nem történt. Egyelőre nem tudni, hogy végül pályára léphet-e majd a Hertha elleni mérkőzésen.