18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Dollár
429,48 Ft
Euró
415,31 Ft
Font
464,44 Ft
Bitcoin
19,423 $

Ezeket érezte Szabó Győző a drogmegvonás ideje alatt, maga volt a pokol

Fotó: YouTube/LifeTV
not image

Hujber Dávid

2021. október 9. - 16:09

Szabó Győző több alkalommal is megpróbált leszokni a kábítószerről, de rettentő nehéz volt számára kilépni a drog bűvköréből.

A sztárok közül Győzőnek is voltak komoly problémái a kábítószerrel, ami akár az egész életet is tönkretehette volna. Láttunk már hasonlóra példát, és ez egy állandó probléma, nemcsak a hírességek világában.

Soron kívül 17-en vesztették életüket egy étteremben kitört tűz miatt Északkelet-Kínában

Hajdú Péter az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban beszélgetett a híres színésszel, többek között a drogproblémákról, és arról, hogy Győző nem egyszer próbált leszokni.

Éveken át heroinozott, ami a drogok egyik legkeményebb fajtája, mérhetetlenül nagy, elementáris károkat tud okozni az ember szervezetében, mind fizikálisan, mind mentálisan.

Győző elmondta, maga a megvonás fizikai szinten is rendkívül kemény tud lenni. „Remegsz, mert annyira fázol és közben izzadsz. Ez a hideg pulyka állapot. Ízületi fájdalmak, fosás, hányás, fejfájás, rohamok, izomrángások, stb.”

Szabó Győző egészen hihetetlen megcsalásos sztorija Hajdú Péter műsorában

„Ez megy, ameddig csak el nem múlik, de mindenkinél más.” – folytatta Győző, aki azt is elárulta, ha az ember ilyenkor ismét kap anyagot, ezek a tünetek azonnal elmúlnak, emiatt is esnek sokan vissza.

„Aki ezt végigcsinálja, annak minden elismerésem. Nekem ez megvolt.” Rengeteg alkalommal próbált leszokni a szerről, de az újra és újra visszarántotta magához, majd eljött az a pont, amikor elment az elvonóra. „Le akarsz jönni, de mindig erősebb a cucc.”

Azóta megváltozott az élete, tiszta, a helyes utat követi, és képes volt szakítani a drog világával, amivel a saját életét mentette meg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.