Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,829 $

Sylvester Stallone közel 78 évesen is nagyon jó pasi

Az, aki nyugdíjasként tekint Sylvester Stallone-ra a kora miatt, inkább nézze meg róla a legújabb felvételeket.

...svg content...Fotó: Instagram/Sylvester Stallone
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Sylvester Stallone egy igencsak borús időszak után látta meg a napvilágot New Yorkban. Ugyan az USA területén nem zajlottak harcok a második világháborúban, nagyon is jelen voltak a frontokon, és sokat tettek azért, hogy megszülessen a béke. Ezzel egy igen szomorú és nehéz időszak zárult le, amire a mai napig emlékezhetünk.

Slynak sokat mesélhettek erről az időszakról, mivel 1946-ban látta meg a napvilágot. Nem egy olyan ismerőse lehetett, akik harcoltak a második világháborúban a világ másik felén, akár Japánban. Később pedig Vietnam került főszerepbe, ami ugyancsak meghatározó része az USA történelmének, de szerencsére a színésznek nem kellett harcolnia. Soron kívül Fico elleni merénylet: a rendőrség nem tartja kizártnak, hogy a merénylő nem magányos farkas volt

A világsztár 1974-ben házasodott először, és egészen 1985-ig működött is ez a kapcsolat. Brigitte Nielsennel viszont nem, 1985 és 1987 között voltak együtt, pedig igazi sztárpáros voltak, akikre sokan irigykedtek. 1997 óta pedig Jennifer Flavin a felesége, akivel végül nem vált el, megbeszélték a problémáikat.

Sylvester Stallone imádja a múltat, a régmúlt dolgait, sok olyan tárgy van az otthonában, amik a távoli múltból vannak. Imádja a történelmet, az évszázadokkal ezelőtti festményeket, szobrokat, nagy rajongója a művészetnek, még ha ezt sokan nem is gondolnák róla a kemény külseje és karaktere miatt.

Javában forgatja sorozata második évadát, amit sokan várnak, és azt kell mondjuk, hiába lassan 78 éves, továbbra is nagyon jól néz ki, jól áll neki az öregség. Sokan fele ennyi időse nem tartják ilyen jól magukat, noha Slynak is voltak súlyosabb sérülései, melyek után már ő sem lehet a régi, de motivált és semmit sem ad fel.