Clouds
21 Budapest
Dollár
358,30 Ft
Euró
389,31 Ft
Font
443,90 Ft
Bitcoin
23,219 $

Kabát a kiesését követően a Survivor-ben: „Nem szúrtam senkit hátba”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kabát tisztességesen, fair módon játszott, emelt fővel távozhatott, ugyanakkor maximálisan megérdemelte volna a végső győzelmet.

Az már biztos, hogy Kabát nem lesz ott a fináléban, mint játékos, miután a legutóbbi párbaj során kiesett. A puzzle ismét kifogott rajta, rövid időn belül második alkalommal is ez okozta a vesztét.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Mindössze két másodpercen múlt, hogy továbbjusson, és Nilton búcsúzzon a játékból, akinek sokak szerint már rég nem lenne ott a helye. Azzal, hogy Kabát kiesett, Dani komoly esélyt kapott a visszatérésre, de nagy kérdés, hogy ki csatlakozik hozzájuk a törzsi tanácsot követően, mert ha Zsófi, akkor felkötheti a gatyáját.

„Ma véget ért számomra a Survivor, viszont roppant büszke vagyok magamra, hiszen őszintén, tisztán játszottam, nem szúrtam senkit hátba, szövetségeseim megmaradtak, de én is bíztam bennük.” – mondta Kabát az RTL Klub kamerái előtt.

„Egy szavazatot sem kaptam senkitől! Az, hogy most a két puzzle-ös játék most kifogott rajtam, nagyon-nagyon sajnálom, viszont ma is megtettem mindent annak érdekében, hogy továbbjussak.”

Lapozó: 1 2