Survivor: ezt nyilatkozta Kabát Peti a sokkoló kiesése után

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 13. - 07:53

Sok néző megkönnyezhette Kabát Peti kiesését a Survivor-ből, mert nem érdemelte meg, és mindössze két másodpercen múlt az egész.

Kabát az egyik legjobb és legszórakoztatóbb versenyzője volt a Survivor mezőnyének, akinek nem volt vitája másokkal, senki sem akarta a szigeten kívül tudni. Többek között erre is büszke lehet, de már ő sincs játékban.

Mint arról beszámoltunk, a legutóbbi párbajon ő volt a leglassabb, és noha perceket bukott a puzzle kirakásánál, mindössze két másodpercen múlt, hogy Nilton essen ki, és ne ő.

„Ezeket a játékokat vártam a legjobban, hogy meg tudjam magam mutatni, mint sportoló. Azért, hogy itt lehettem 38 napot, az a mentalitásomnak és a kitartásomnak köszönhető, mert nagyon sok holtpontom volt egyébként, amit a többiek nem láttak.” – mondta Kabát az RTL Klub kamerái előtt.

„Az egész családom hiányzott, de hát ezt bevállaltam, és örülök, hogy itt lehettem, mert ez tényleg egy olyan élmény, amit soha nem fogok elfelejteni. Tényleg köszönöm, hogy itt lehettem, és gratulálok mindenkinek.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.