Survivor: Dani a 20 millió ellenére csalódott is, vajon ki miatt?

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 17. - 13:00

Két olyan név lehet, akikben csalódhatott a Survivor győztese, így a siker nem felhőtlen számára, mert volt egy név, akinek biztos lehetett a szavazatában.

Dani talán már elhitte, hogy ő nyeri a Survivor-t, amikor Joe sorra az ő nevét húzta ki az utolsó törzsi tanács során, mivel 10 korábbi kieső dönthette el, hogy ki lesz a nyertes. Végül nem így lett, mert szavazategyenlőség állt elő, így párbajra került sor.

Mindkét versenyzőre öt szavazat érkezett, és meglepő módon Sabira nem Danira voksolt, ahogyan Evelin sem. Nevet ugyan nem mondott a győztes, valószínűleg Sabira szavazatában lehetett a legbiztosabb, akivel remek kapcsolatot ápolt, de a lány Zsófira voksolt, aki ezért hálás is volt.

Dani elárulta, a kiélezett őrült párbaj után egy percet sem tudott aludni, hiába nyerte meg a 20 millió forintot és aludhatott egy kényelmes szállodai ágyban. Az RTL Klubnak beszélt arról, hogy most milyen érzések vannak benne.

„Borzasztóan munkálnak még bennem az érzelmek, az indulatok, a győzelem pillanata. Egyszerűen még fel sem fogtam még, hogy mi történt. Olyan mintha nem velem történt volna ez az egész, de nagyon kettős, mert egyrészt van bennem egy jó adag csalódottság.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.