Survivor: Dani hat szavazatot remélt a fináléban, de valaki átállt

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. október 16. - 11:05

Valószínűleg Sabira lehetett az a személy, akinek biztos volt a szavazatában, és ha a csapattársa ő rá szavaz, akkor nem kerül sor párbajra.

Egy nagyon intenzív utolsó törzsi tanácson vagyunk túl, aminek a végén stílszerűen párbajra került sor. Zsófi eleinte nem érezhette túl jól magát, mert Dani nagyon elhúzott a szavazatokkal, majd fordult a kocka.

Végül egyenlőség alakult ki, nagyban köszönhetően annak is, hogy Sabira Zsófira tette a voksát, hiába a sok konfliktus, pedig mi is arra fogadtunk volna, hogy Danira voksol, akivel sokkal jobbnak tűnt a kapcsolata, és még a hajóútra is őt vitte el. Sőt, Dani volt az, aki rábeszélte Alexet, hogy ne szavazza ki Sabirát, adják meg neki az esélyt az utolsó párbajon.

Daninak kényelmesebb lett volna, ha nem párbajozik Zsófival, a legjobb tűzgyújtóval és a legerősebb játékossal, ám most minden a fiatal lány ellen volt. A győztes eleinte hat szavazatot remélt, de csak öt futott be a nevére, akárcsak az ellenfelének.

„Ez leírhatatlan, az, hogy megnyertem a Survivor-t, az, hogy így, egy ilyen párbajon a legjobb tűzgyújtó ellen, ez… Erre nincsenek szavak, és ha egy szót tudnék mondani, az az volt, hogy ‘epic’.”

Gáspár Evelin váratlan képe tarol az Instán

„Voltak meglepetések a mai este, amik picit váratlanul értek, és egy picit kizökkenthettek volna ebből, de nem adtam fel, és nagyon akartam ezt a győzelmet, és nagyon-nagyon régóta csak ez lebegett a szemem előtt.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.