Survivor: hoppá, két celeb egyre közelebb kerülhet egymáshoz

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 19:15

Nem várt közeledés tapasztalható két celeb között, akik fontosak lehetnek egymásnak, és ennek még csavar is lehet a vége a versenyben.

A civilek és a celebek közösen élik az életüket az egyesítést követően. Mindkét táborban vannak problémák, és Gábor feladása csak újabb fordulatokhoz vezetett, mert neki köszönhetően Zsófi visszatérhetett.

Érdekes, mert talán Gábor volt az, aki a legdurvábban beszélt a fiatal lánnyal, és imákat fogalmazott meg annak érdekében, hogy elhagyja a szigetet. Ennek ellenére ő volt az, aki feladta, mert nem bírja az éhséget, és így tovább.

Zsófi ezzel nagyon jól járt, bár óvatosnak kell lennie, mert úgy tűnik, hogy nemcsak Tibi nem kedveli őt, aki szép lassan a feladás szélére sodródhat a gyásza miatt. Érdekes lesz látni, mit hoznak a következő napok, többek között Zsófi és Tibor kapcsán is.

A másik táborban Bálint tűnik a vezérnek, bár ezt tagadja, ugyanakkor egyértelmű, hogy egyre közelebb kerül Catherine-hez, aki támogatást nyújt számára, és még a medálját is átadta neki, amiért nagyon hálás.

Survivor: Zsófi hatalmas tervet eszelhetett ki Mátéval, ebből még baj lehet

Bálint masszázst is kapott a lánytól, akiről csak jó véleménye van, és miután nem volt szükség a medálra, visszaadta azt neki. A 24 éves lány szerint nagyon jó barátok, jól tudnak viccelődni egymással, tetszik neki, hogy Bálint érti a humorát.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.