Survivor: Zsófi hatalmas tervet eszelhetett ki Mátéval, ebből még baj lehet

Fotó: RTL Magyarország
not image

Hujber Dávid

2021. szeptember 16. - 05:42

Nagyon úgy tűnik, hogy Máté és Zsófi komoly szövetségesei lettek egymásnak, ami teljesen megváltoztathatja a verseny dinamikáját.

Azt nem lehetett mondani, hogy a civilek és a celebek szép nyugodtan éltek egymás mellett, amikor még külön voltak. A civilek már az első naptól kezdve veszekedtek, és üvöltöztek egymással.

Főként Zsófi volt a célpont, akit sikerült kigolyózniuk, de a fiatal lány egy nagy csavar részeként visszatérhetett, közvetlen azután, hogy Gábor az éhségre is hivatkozva feladta a játékot. Zsófi újult erővel térhetett vissza, de egyelőre nagyon csendes, legalábbis magához képest.

Miután a versenyzőket újraosztották, minden megváltozott, és Zsófinak sincs könnyű dolga, bár arról már van sejtése, hogy Alex nemigazán kedveli őt, ahogy Sabirát sem. Máté pedig folyamatosan nyit Zsófi felé, aki a Survivor egyik legerősebb játékosaként komoly tényező.

Survivor: így reagáltak a nézők Zsófi nagy visszatérésére

A legújabb előzetesből az is kiderült, hogy Zsófi milyen játéknemben fog megküzdeni Bálinttal, melynek tétje olyasvalami, amiből az egész tábor részesülni fog. A másik törzs valószínűleg sokként fogadta, hogy Zsófit küldték a többiek, mert arra számítottak, hogy két férfi küzd meg egymás ellen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.