Survivor: így reagáltak a nézők Zsófi nagy visszatérésére

Fotó: RTL Magyarország
not image

Takács Petra

2021. szeptember 16. - 02:39

Vegyesek a hozzászólások, de a többség nagyon örül annak, hogy Zsófi visszatért, részben azok is, akik alapjában véve nemigazán kedvelik, de tudják, hogy nagy show-t csinál.

Láttunk már pár műsort az évtizedek alatt, de hasonlóra még nem emlékszünk, amikor valaki ennyi támadást kapott volna az első pillanattól kezdve, mint Zsófi. Mintha csak évek óta gyűlölték volna, úgy hordták el mindennek, többek között boszorkánynak.

A sors furcsa fintora, hogy Zsófi egy ideig így is versenyben tudott maradni, majd amikor Gábor úgy döntött, hogy feladja, jött a hatalmas fordulat. A fordulatok fordulata azt eredményezte, hogy Zsófi visszatérhetett a szigetre.

Tibi mintha sokkos állapotba került volna, és először azt mondta, ha Zsófi visszatér, ő azonnal csomagol. Zsófi visszatért, Tibi mégis maradt, aki szintén nem a nézők kedvence, és sok kritikát kap a stílusa miatt.

A nézők közül sokan támogatják Zsófit, aki talán a legerősebb versenyzője a Survivor-nek, mentálisan és fizikálisan is, de természetesen vannak olyanok is, akik nemigazán szívlelik őt, és nem értik, miért térhetett vissza.

„Végre egy normális játékos. Kár volt elküldeni mert úgyis visszatért.”

„Ahh, de minek hozzák vissza…”

„Légyszi Tibi, menj haza!!”

„Most majd fordul a kocka, Tibi lesz a béka feneke alatt egyedül”

„Én nagyon bírom őt! Örülök!”

„Tibi bá megőrül”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.