Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,71 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
464,27 Ft
Bitcoin
63,770 $

Forró: így sétált ki a medencéből bikiniben A Nagy Ő Suba Fruzsi (videó)

Suba Fruzsina nagyon nagy formában van, és egy csodálatos helyen tölti az idejét, ahol nyári körülmények között élvezheti az életet.

...svg content...Fotó: Instagram/Fruzsina
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Suba Fruzsina is tagja volt A Nagy Ő 2022-es évadának, ami szintén nagy sikerként futott a TV2-n. Árpa Attila volt a főszereplő Tóth Dávid után, aki újra szingli, és elismerte, már nem találja a közös hangot a huszonévesekkel.

Dávidnak sem volt könnyű dolga A Nagy Ő-ben, hiszen sok szép nő vette körbe, és lassan érzelmek alakultak ki bennük. Idővel pedig egyre gyorsabban kellett meghoznia a döntéseket, akárcsak a híres színésznek. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Egyikük sem találta meg az igazit a műsorban, ami Jákob Zoltánnal, Magyarország egyik leggazdagabb emberével folytatódik tovább. Rendkívül érdekesnek ígérkezik a folytatás, és valószínűleg ezúttal sem fogunk unatkozni.

Ha Fruzsit követitek az Instagramon, szintén nem fogtok unatkozni, ez gyakorlatilag garantált, még akkor is, ha nem a legaktívabb a hírességek között. Amikor azonban posztol magáról, nagyon gyorsan felhívja magára a figyelmet.

Lehengerlő formában van, és amikor bikiniben videózzák, gyakorlatilag megáll a levegő. Most is valami hasonló történt, a róla készült szexi felvételt erre a linkre kattintva érhetitek el, korlátozott ideig.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.