Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,37 Ft
Font
468,84 Ft
Bitcoin
61,459 $

Stana Alexandra elárulta, újra egy párt alkotnak-e volt férjével

Korábban Köcse Györggyel táncolt együtt egy éttermi rendezvényen.

...svg content...Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Meggyes Dávid volt párjai, Stana Alexandra és Horváth Gréta nemrégiben találkoztak, hogy több dolgot is átbeszéljenek. A találkozó után mindkettőjüknek pozitív véleménye volt egymásról, s az is lehet, hogy később összefutnak még. A táncosnő úgy érezte, bocsánatkéréssel tartozott az influenszernek a múltban történtekért, s örült, hogy erre sort keríthetett.

Mielőtt az üzletemberrel megismerkedett volna, Köcse György táncossal alkotott egy párt. Mielőtt összeházasodtak volna, több mint tíz évig jártak, ám öt hónappal az esküvőjük után, 2021-ben a válás mellett döntöttek. Alexandra a napokban megosztott egy felvételt az Instagram-történetében, melyen a volt férjével táncoltak egy éttermi rendezvényen. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

Ezáltal többekben felmerülhetett a kérdés, vajon újra egymásra találtak-e, s hogy mi is az igazság, azt a táncosnő mondta el a Tények Plusz stábjának, ebből szemlézett a 24.hu. „Nem teljesen újkeletű dolog az, hogy én a Gyurival együtt dolgoztam. Tavaly nyáron egy koncerten is táncoltunk együtt” – kezdte. Majd azzal folytatta:

„Nyilván mindkettőnk számára nagyon fontos a tánc, és egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk. Nagyon hosszú múltunk van, mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok”. Ezt követően azt is elmondta, hogyan érez ennek kapcsán. „Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak” – fogalmazott.

„De abban biztos vagyok, hogy mindkettőnknek sokkal fontosabb az, hogy felnőttként, éretten tudjunk kezelni minden helyzetet, mint hogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat tovább vigyük” – fűzte még hozzá a táncosnő. Mint mondta, nagyon jól érzi magát, és úgy látja, igazán jó helyen van most az életében: önmagára és a céljaira koncentrál, semmiben sem szenved hiányt.