Clouds
21 Budapest
Dollár
358,39 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
444,23 Ft
Bitcoin
23,276 $

Mióta itt jártál:

Stana Alexandra modellként is lenyűgözően mutat

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stana Alexandráról már sok különleges fotót láthattunk, aki folyamatosan aktív a közösségi médiában.

Sokat köszönhetnek a Dancing with the Stars táncosai a TV2-nek, hiszen a műsornak hála nagy ismertségre tettek szert. Ennek köszönhetőn láthatóan többen közösségi médiás karrierbe kezdtek, és rendszeresek körülöttük a szponzorációk.

Soron kívül Érdemes lesz felnézni a Netflixre februárban: íme a havi premierek listája

Stana Alexnadra egy szerelmet is nyert a műsorral, mert lehetséges, hogy enélkül sosem találkoztak volna. A sors így hozta, ők pedig éltek a lehetőséggel, egymásba szerettek és egy ideje együtt élnek.

Át kellett vészelniük egy nehezebb időszakot is az őket ért támadások miatt, ám ez a múlt. Azóta több közös fotót osztanak meg, már elmaradnak a durva kommentek, üzenetek, amikből volt bőven egy évvel ezelőtt.

Alexandra népszerűségét jól jelzi, hogy már több mint 42,3 ezer követője van az Instagram oldalán, ami az egyik legtöbb azon hírességek közül, akiket nemrég ismerhettek meg az emberek a TV2 által.

A profi táncos mindig remek formában van, és jobbnál jobb fotók születnek róla. Az alább látható sorozat is ezt mutatja, akár modellként is megállná a helyét, mert egy nagyon fotogén nőről beszélünk.