Clouds
21 Budapest
Dollár
342,57 Ft
Euró
368,79 Ft
Font
430,63 Ft
Bitcoin
25,712 $

Stana Alexandra lábizmai is beszédesek

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Stana Alexandra táncos révén komoly izomzattal rendelkezik, de erre még az is rátesz egy lapáttal, hogy konditerembe jár.

Stana Alexandra népszerűsége töretlen, és láthatóan élvezi a közösségi médiás karrierjét. Sőt, már a televízióban is bemutatkozhatott a Dancing with the Stars mellett, ugyanis lehetőséget kapott a megújult Zsákbamacskában.

Soron kívül Még egy ideig nem hagyja el a kórházat Ferenc pápa

Komoly megtiszteltetés ez számára, hiszen a legendás Rózsa György oldalán szerepelt, aki még mindig energikus, és a kisujjában van a szakma. Vicces adásokon vannak túl, de voltak természetesen igen komoly pillanatok is.

Alexandra nyári formája időközben elkészült, és azok, akik követik őt a közösségi médiában, tudhatják, hogy milyen otthonosan mozog a divat világában. Szereti a színes szetteket, amik jól állnak neki.

Tegyük hozzá, ilyen formával ez nem is lehet meglepetés, rendkívül csinos vonalakkal rendelkezik. Amikor pedig pirosban van, minden megváltozik, és mindenki láthatja, milyen szépek a lábformái.

„Csak a szokásos állapot, amikor annyira mosolygok, hogy a szememnek nyoma sincs. Ennyire jól éreztük magunkat az Ütős Ötös forgatásán! Nektek hogy tetszett?”- tette fel a kérdést Stana Alexandra az oldalán.