Szexi sminket és frizurát kapott Stana Alexandra

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Az esküvői fotók után egy teljesen más összeállításban láthatjuk viszont a Dancing with the Stars táncosát.

Stana Alexandra egyértelműen profitálni tudott abból, hogy bemutatkozott a Dancing with the Starsban, és eddig mindhárom évadban szerepelt. Mindegyik szezonja teljesen más volt, mialatt a közönség megszerette.

Soron kívül HÉV-vel ütközött egy autó Szigetszentmiklóson, jóformán eltűnt az egyik oldala (fotó)

Később ismét rátalált a szerelem, bár ennek tekintetében már sokan nem voltak kedvesek vele. Horváth Gréta korábbi férje lett a párja, akivel azóta is együtt van, boldogan élik az életüket, és egyértelműen hosszú távú terveik vannak.

Nem unatkoznak, mindketten sokat dolgoznak, de igyekeznek egymásra is időt fordítani. Mivel együtt laknak, ez rögtön sokat segít a dolgon, és láthattuk, milyen jól mutatnak egymás mellett esküvői ruhában.

Alexandra is volt korábban házas, de a házassága nagyon rövid ideig tartott. A múltat maga mögött hagyta, és rendkívül boldog Meggyes Dávid oldalán, ezernyi közös emlékük van már, noha nem hosszú évek óta alkotnak egy párt.

A szuper-vonzó táncosnő továbbra is tagja a TV2 családjának, melynek sokat köszönhet, és időről időre forgatnak is együtt. Most épp egy nagyon szexi sminket és frizurát kapott, ami elnyerte a közönség tetszését.