Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

Jön a Spanyolország-Franciaország Eb-elődöntő

Élőben közvetíti a televízió a Spanyolország-Franciaország Eb-elődöntőt, ami egyúttal azt is jelenti, ma késő este egy csapat már ott lesz a döntőben.

...svg content...Fotó: Angol szurkolók a 2024-es németországi labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében játszott Anglia - Svájc mérkőzés előtt a düsseldorfi Merkur Spiel Arénában 2024. július 6-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alig pár nap maradt hátra az Európa-bajnokságból, miután két elődöntő, és a döntő maradt hátra. Összességében nincs nagy meglepetés az elődöntőket illetően, nagynevű csapatok jutottak be, és egy lépésre vannak attól, hogy döntőt játszanak Németországban.

A házigazda németek búcsúztak, pedig őket tartották a legnagyobb favoritnak. Végül még csak az elődöntőbe sem tudták kvalifikálni magukat, ami nyilvánvalóan csalódást jelent, akárcsak az olaszok a még korábbi kiesésükkel, hiába voltak címvédők. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Most pedig eljött a nagy nap, ugyanis Spanyolország és Franciaország egymásnak feszül az elődöntőben. Nehéz megmondani, ki az esélyesebb, talán Spanyolország, már csak amiatt is, mert Mbappé tovább sincs nagy formában, és ennek nemcsak a maszkhoz lehet köze, amit az orrtörése miatt kell viselnie a mérkőzések és az edzések alatt.

Természetesen élőben közvetítik az eseményeket az M4 Sporton, de már a 21 órás kezdési időpont előtt is érdemes lesz figyelni az eseményeket a felvezetőműsor miatt. Hamarosan pedig azt is megtudhatjuk, milyen kezdőcsapattal állnak ki a spanyolok és a franciák.

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.