Clouds
21 Budapest
Dollár
354,12 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
435,68 Ft
Bitcoin
28,103 $

Ámulatbeejtően nézett ki Sofia Vergara a 2023-as Oscar-gálán

Fotó: Instagram/Sofia Vergara
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sofia Vergara is meghívást kapott a 2023-as Oscar-gálára, ahol sorra jelentek meg a világsztárok, és mindenki igyekezett egymástól különbözni.

Az Oscar-gálák körül mindig is óriási volt a felhajtás, bár ez a koronavírus idején más volt, illetve a botrányok sem kerülték el az eseményt. Voltak megrendezett jelenetek is, és többek között Will Smith balhéjáról is ezt gondolták az emberek.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Végül kiderült, hogy a pofon valódi volt, amiért komoly büntetést kapott a világsztár, de legalább nem vették el tőle az aranyszobrot, amit tavaly nyert meg. Az idei gálán is sok díjat osztottak ki, és többségében nem születtek gigantikus meglepetések.

A gála részben a divatról is szól, melynek ideje alatt a sztárok különlegesebbnél különlegesebb ruhákat viselnek. Mindenki igyekszik valami extrát mutatni, és az egyedi tervezések gyakorlatilag kizárják azt, hogy ugyanabban ruhában jelenjenek meg a sztárok.

Kellemetlen tud lenni a dolog, és erre is volt már példa, amiből mindig tanulnak a hírességek. Nem kellett a panaszkodnunk, mindenki megadta a módját az eseménynek, akárcsak Sofia Vergara.

Sofia egy végtelenül vonzó színésznő, akit sokan imádnak, és noha az 51. születésnapjára készül, inkább néz ki egy 40-es évei elején járó nőnek. Ezúttal aranyba öltözött, ami csak még inkább kifejezte a stílusát.