Clouds
21 Budapest
Dollár
354,36 Ft
Euró
386,01 Ft
Font
432,72 Ft
Bitcoin
23,620 $

Sofia Vergara szépsége egyszerűen páratlan

Fotó: Instagram/Sofia Vergara
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Sofia Vergara egy olyan színésznő, akiért a nők is rajonganak, és nincsenek kevesen, ami az ő esetében nem meglepő, mert valóban egy nagyon különleges karakterről beszélünk.

Szeretjük a különleges karaktereket, mert jó hatással tudnak lenni az emberekre, akár egyetlen egy posztjukkal képesek mindezt elérni. Azok a hírességek pedig még inkább értékesek, akik magukat adják.

Soron kívül CIA: Kína elnöke 2027-re képessé tenné hadseregét Tajvan megtámadására

Sajnos sokan a magánéletükben is szerepben maradnak, és időről időre érdekes dolgok derülnek ki róluk. Mások pedig ugyanazt adják, amik valójában odabent, így abszolúte hitelesek az emberek szemében.

Sofia Vergara is közéjük tartozik, aki ünnepelt sztárnak mondhatja magát, és már több mint 28,1 millióan követik. Ezek igen erős számok, ráadásul csak az Instagram oldaláról beszélünk, ahol igyekszik aktívnak lenni.

Az 50 éves kolumbiai születésű színésznő nem kevés évet tagadhatna le a korából, és így ez az ő esetében valóban csak egy szám, nem több. Nagyon régóta aktív a szakmában, milliók imádják a karakterét, a személyiségét, a színészi játékát, és a humorát.

Mi pedig a stílusát is nagyon kedveljük, rendkívül elegáns és csinos, hozza a világsztárokkal szemben támasztott követelményeket. Ezúttal különleges ékszerek kíséretében jelent meg, amik kifejezik azt a luxust, amiben a világsztárok élhetnek.

Még több bulvár: Nyári Dia örömhírt közölt vasárnap