Clouds
21 Budapest
Dollár
367,84 Ft
Euró
394,58 Ft
Font
442,23 Ft
Bitcoin
22,993 $

Nyári Dia örömhírt közölt vasárnap

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nyári Dia nagyon-nagyon aggódott a kutyusa miatt, de szerencsére boldog véget ért a keresés, előkerült a kis rosszcsont.

Senki ne kerüljön olyan helyzetbe, amikor a kutyája megszökik, mert az valami pokoli érzés tud lenni. Sajnálatos módon nem minden kutyus szerencsés, és egyesek már soha nem térhetnek haza, vagy csak évekkel később.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Szerencsére a legutóbbi történet boldog véget ért, mert előkerült Nyári Dia kutyusa, akit egész éjjel kerestek. Csak abban bíztak, hogy a kutyus jól van és befogadta valaki az éjszakára, így melegben, biztonságban van.

„MEEEEEGVAN! Éjszakára Befogadta Attila, aki épp a 75-ös Trolit vezette, mikor meglátta, hogy Fibi egyedül sétál.” – írta nagyon boldogan a posztjában Dia, aki érthető módon rendkívül aggódott a kutyája miatt.

„Egész éjjel kerestük és abban bíztunk, hogy már rég valakinek a meleg otthonában pihen! Szerencsére ez így is történt. A férjem sétáltatta, egy pillanat alatt megindult Phobe és már nem látta, soha de soha nem csinált még ilyet!”

„Nem lehetünk eléggé hálásak Attilának! Köszönöm mindenkinek, aki megosztotta, és szurkolt nekünk, és természetesen a barátaimnak, akik egész éjjel járták velünk az utcát.” – mondott köszönetet és hálát a színésznő.

Még több bulvár: A 17 éves Schobert Norbinak még az énekhangja is átlag feletti (videó)