Clouds
21 Budapest
Dollár
354,04 Ft
Euró
389,63 Ft
Font
438,45 Ft
Bitcoin
23,724 $

Elájulsz Sofía Vergara testétől, annyira szexi

Fotó: Instagram/Sofia Vergara
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sofía Vergara kolumbiai színésznő olyan formával és vonalakkal rendelkezik, hogy azt még a nők is állva tapsolják meg.

Megannyi nagyon különleges híresség, sztár és világsztár van jelen a közösségi médiában, akiket érdemes követnünk. Ha történetesen szeretjük a karakterüket, azokat a sorozatokat és filmeket, amikben játszanak, akkor nincs kérdés.

Soron kívül Észak-Korea megint súlyosan megfenyegette az USA-t

Többek pedig amiatt is követnek, hogy egyszerűen tanulják tőlük a stílust, vagy csak bejön nekik a megjelenésük. Sofía Vergara az egyik legismertebb színésznő, aki a 70-es évek elején Kolumbiában látta meg a napvilágot.

Azon dél-amerikai színésznők egyike, aki karriert csinált az USA-ban, és egyúttal amerikai állampolgár is. A 90-es évek eleje aktív a szakmában, több kapcsolata is volt, de ő is sokáig kereste az igazit.

Idén júliusban tölti be az 51. életévét, de legyünk őszinték, nem mondanánk meg, hogy az 50-es éveiben jár. A róla készült fotók alapján nem egy esetben mondanánk azt, hogy a 30-as éveit tapossa, annak is maximum a közepét.

Az alább látható fotó is sokat elárul a formájáról, nem véletlenül vannak érte oda. Szép lassan ő is közel kerül ahhoz, hogy 30 millió követőt számoljon az Instagram oldalán, amit csak ajánlani tudunk, főleg azok, akik kedvelik őt.

Még több bulvár: Nem lehet betelni Vitányi Judit szilveszteri megjelenésével