Clouds
21 Budapest
Dollár
360,18 Ft
Euró
388,44 Ft
Font
433,72 Ft
Bitcoin
23,068 $

Nem lehet betelni Vitányi Judit szilveszteri megjelenésével

Fotó: Instagram/Vitányi Judit
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Női szemmel is csodálatosan nézett ki Vitányi Judit a TV2 szilveszteri kiadásában, abszolúte az év egyik fénypontja volt.

Vitányi Judit az egyik kedvenc ismert személyiségünk Magyarországon, köszönhetően a végtelenül természetes és kedves karakterének. Emellett egy rendkívül értelmes és igényes nőről is beszélhetünk, aki szereti a művészetet.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

Gyakran hallgat klasszikus zenét, ami már önmagában sokat elmond a karakteréről, és ez egy újabb plusz pont. Egyre kevesebben vannak, akik ezt az irányt választják, és számtalan emberi értik tűnik el a homályban.

Sajnálatos módon túlságosan is felgyorsult a világunk, nem éppen abba az irányba haladunk előre, ami ideális lenne. Judit azok közé tartozik, akik utat mutatnak, és valóban a természetességet hangsúlyozzák.

A TV2 csinos és szexi sztárja szereti az életét és a munkáját, amiben az egyik legjobb. Nemrég tért haza egy csodálatos nyaralásról, aminek a Maldív-szigetek volt a helyszíne, ahol nagyon pihentető napokat tölthetett.

A szilveszteri szettje pedig több mint lenyűgöző volt, sokan csak irigykednek a formájára, ami nem csoda. Az alább látható fotó is bizonyítja, hogy Judit bármikor beugorhatna modellnek, különlegesen állnak rajta ezek a tervezések.

Még több bulvár: Vajna Timi sejtelmes szerelmes fotója a párjával szilveszterkor