Clouds
21 Budapest
Dollár
359,71 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
433,24 Ft
Bitcoin
23,016 $

Vajna Timi sejtelmes szerelmes fotója a párjával szilveszterkor

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vajna Timi reményteljesen vágott neki a 2023-as évnek, és nem egyedül, mert ott van mellette a párja.

Mindannyian tudjuk, hogy az ember élete teljesen más irányt vesz, ha egy olyan társ van mellette, akire igazán számíthat, sok emlék köti őket össze, és erősebb a kötelék közöttük, mint maga a szerelem.

Soron kívül A Fidesz szerint Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött

A szerelemnél is van egy felsőbb szint, ami sok esetben a karmikus kapcsolatokban van jelen, amikor a párnak egy másik életben is volt egymáshoz köze. Ez egy olyan kötelék, amely mindig jelen lesz, és rendkívül erős.

Manapság a párkeresés rettentően nehézzé vált, legalábbis, ha az a célunk, hogy hosszú távon boldogok legyünk. Nehéz, de nem lehetetlen, és mindig hinni, küzdeni kell azért, amiben igazán hiszünk.

Vajna Timinek nem egy nehéz időszaka volt már, mind lelkileg, mind fizikailag, ami nyilván mentálisan is mélyre viszi az embert. Egy új esztendőben azonban rengeteg a lehetőség, és ha minden nap teszünk valamit azért, hogy többé váljunk, akkor túl sok baj nem érhet bennünket.

Timi is egy jobb 2023-as évet kívánt, méghozzá a párja oldalán, akivel közösen jelent meg a fotókon. A boldogság adott, és ha azt képesek vagyunk megőrizni, szerencsésebbnek már nem is tarthatnánk magunkat.

Még több bulvár: Fotókon Tolvai Reni szexi szilveszteri megjelenése