Clouds
21 Budapest
Dollár
354,58 Ft
Euró
386,26 Ft
Font
432,96 Ft
Bitcoin
23,615 $

Fotókon Tolvai Reni szexi szilveszteri megjelenése

Fotó: Instagram/Tolvai Reni
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tolvai Reni sem aprózta el a dolgot, egy nagyon látványos sminket választott magának a 2022-es év búcsúztatására.

Rengeteg minden történt 2022-ben, többek között a sztárok világában is. Magyarország sem maradt ki, csak kapkodtuk a fejünket a bejelentések láttán, sorra szakítottak a hírességek, olyanok is, akikre nem számítottunk.

Soron kívül Elindult a bértárgyalás az Audi Hungariánál, ezt követeli a szakszervezet

Voltak, akik hamar új kapcsolatba léptek, és boldogan élnek, míg mások még mindig próbálkoznak. A boldogságot nem könnyű megtalálni, ami még nehezebb, ha igazán igényesek vagyunk a lelkünkre.

Manapság rettentő nehéz rálelni a másik felünkre, egy olyan emberre, aki mellett épülhetünk, és sokat is adhatunk. Rengeteg olyan kapcsolatot látni, amik felületesek, vagy csak külső szemmel működnek jól.

A helyzet az, hogy a kapcsolatok többsége több sebből vérzik, főként a kommunikáció hiánya miatt. Ha valamit megfogadunk 2023-ra, az az legyen, hogy igazán törődni fogunk a kapcsolatunkkal, különösen, ha szeretjük a másikat.

Tolvai Reni is elköszönt a tavalyi évtől, és a tőle megszokott módon mindezt látványosan tette meg. Számára a sminkelés nagyon természetes, és rendkívül tehetséges benne, már papírja is van róla.

Még több bulvár: Tóth Gabi egy menő Michael Jordan-mintás pólóban várta a 2023-as évet