Clouds
21 Budapest
Dollár
368,37 Ft
Euró
394,85 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
27,984 $

Full laza: így gyúr otthon Snoop Dogg (videó)

Fotó: Snoop Dogg amerikai rapzenész fellép a Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok és Roy Jones Jr. amerikai ökölvívó bemutató ökölvívó-mérkőzése előtt a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. november 28-án. Az 54 éves Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. küzdelme döntetlennel zárult. MTI/EPA/Joe Scarnici
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Snoop Dogg még mindig hatalmas forma, és azok, akik azt gondolják, hogy csak rapzenét hallgat, akkor kicsit sem ismerik a személyiségét.

Snoop Dogg a valaha volt egyik legnagyobb raplegenda, aki egy igen kemény időszakot élt túl. 2Pac és Notorius BIG már nem volt ilyen szerencsés, mindketten ideje korán mentek el, és nem természetes úton.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Két olyan legendát veszített el korán a szakma, akiket a valaha volt legjobbaknak tartottak. Ezzel maximálisan egyet tudunk érteni, és inkább bele sem gondolunk, hogy mennyi rapszámot írhattak volna még.

Az az időszak a 90-es években nagyon veszélyes volt, sokan kérdés nélkül lövöldöztek. Nem egy sztár vesztette emiatt az életét, míg Snoop Dogg azon szerencsések között volt, akik mindezt megúszták.

A legenda még mindig csak 51 éves, és továbbra is hatalmas forma. Egy rendkívül érdekes személyiség, aki imád játszani, lazulni, a haverokkal lenni, és mostanában elég sokat láthatjuk a konditermében.

Snoop soha nem volt az a kigyúrt figura, de most úgy döntött, hogy felvesz pár kiló izmot magára. A tőle megszokott lazasággal érkezett meg a termébe, miközben Billy Ocean „Love Zone” című száma szólt a háttérben, amit mi is imádunk.