A klasszikus SNES konzolt idézi a Nintendo Switch OLED pazar skinje

Twitter
not image

Kulcsár Péter

2021. október 20. - 02:26

Egyedi skint alkotott meg egy lelkes rajongó a nemrégiben piacra dobott Nintendo Switch OLED konzolhoz.

A népszerű hordozható konzol jelentős ráncfelvarráson esett át, az OLED kijelzőn kívül rengeteg apró módosítást végeztek el rajta, így tartani tudták a lépést a next-gen játékgépekkel.

Természetesen a rajongók számára sosem elég az alapváltozat, folyamatosan azt firtatják, miként szabhatnák személyre a konzolok kinézetét – ez történt a Nintendo Switch OLED esetében is, az egyik fanatikus pedig egészen elképesztő dizájnt kölcsönzött neki.

A klasszikus SNES konzol által inspirált Switch OLED skint egy dél-koreai rajongó készítette el, aki évtizedek óta megrögzött rajongója a japán videójáték-ipari óriás termékeinek.

A különleges festés révén a hordozható masina pontosan úgy néz ki, mintha az ikonikus játékgép 21. századi iterációjával találnánk szembe magunkat – a szürkés színezeten kívül a nyomógombok, valamint az előlapra varázsolt elemek is pontosan olyanok, mint azt a SNES-nél már megszokhattunk.

A dokkoló szintén megkapta a SNES apró részleteit, bár hozzá kell tenni, hogy mindössze dizájnelemekről van szó, tehát funkcionalitásukat tekintve minden maradt a régiben, mégis jó látni, hogy rajongók bármire képesek, ha a nosztalgiázás a cél.