Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,726 $

SMS-ben pattintotta le Jürgen Kloppot a Chelsea százmilliós üdvöskéje

Moises Caicedo végül a Kékeket választotta.

...svg content...Fotó: Unsplash/Simon Reza
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról korábban már írtunk, az ecuadori játékosért a Chelsea és a Liverpool is versenybe szállt Caiceidóért, végül azonban a Londoniak örülhettek, hiszen 115 millió fontért cserébe sikerült megszerezniük a védőt.

Habár Klopp morgolódott egy sort, amiatt, hogy a Chelsea gyakorlatilag bárkit megszerezhet, sokkal kevesebbet a Liverpool sem ajánlott, így leginkább Caiceidón múlt, hogy melyik csapatot választja. Soron kívül Szentkirályi: „Karácsony a Gyurcsány-osztály legszorgalmasabb kisdiákja”

A Brighton számára ugyanis valószínűleg a 111 millió fontos ajánlat is megfelelt volna, az ecuadori viszont úgy nyilatkozott, hogy mindenképp a Chelsea-ben folytatta volna a pályafutását.

Caiceido ezt végül egy szöveges üzenetben adta Jürgen Klopp tudtára, hogy miként döntött, a történetben azonban mégsem ez az igazi csavar, hanem az, hogy az ecuadori még egy üzenetet elküldött – írja a 90min.com.

Méghozzá Romeo Laviának, akit szintén arra biztatott, hogy utasítsa el a Liverpoolt, és ő is folytassa a Chelsea-nél. Végül ez a terve is bevált, belga barátja 58 millió fontért cserébe szintén a Kékek játékosa lett.

Szentkirályi Alexandra szerint Karácsony Gergely a nyugdíjasokat is magukra hagyta

A Fidesz főpolgármester-jelöltje éles kritikákkal illeti Karácsony Gergelyt, most épp az idősebb emberek kapcsán.