Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Klopp odaszúrt a Chelsea-nek az átigazolási csatározások kapcsán

A Liverpool edzője ismét elégedetlenkedett egy sort.

MTI/EPA/NEIL HALL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Moises Caicedo a Liverpool egyik legfontosabb kiszemeltje volt, ám a Vörösök mellett a Chelsea is pályázott a 21 éves ecuadori játékosra, végül pedig meg is szerezték. Klopp erről éles véleményt fogalmazott meg:

„Amit a Chelsea akar, azt általában meg is kapják. Őszintén szólva nincs mit mondanom erről” – fogalmazott Klopp, aki ezzel arra is célzott, hogy a Kékek számára egyáltalán nem okoz problémát fontszázmilliókat kiadni új játékosokra. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Caicedo leigazolása azt is jelentette, hogy a tavalyi tulajdonosváltás óta a Chelsea 800 millió fontot szánt az új szerzeményekre – és csak ezen a nyáron 300 milliót költöttek – írja a 90min.com.

A Liverpool számára fontos lett volna tovább erősíteni a középpályán, ugyanakkor Szoboszlai Dominik számára mindenképp jó hír lehet, hogy a Liverpool 111 millió fontért cserébe sem tudta megkaparintani az ecuadorit.

Kloppnak viszont továbbra is törnie kell a fejét, hiszen nagyon rövid a középpálya, a nyáron sok játékos távozott a klubtól, és az átigazolási időszak már csak néhány hétig tart, a legnagyobb nevek többsége pedig már választott új csapatot.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.