Clouds
21 Budapest
Dollár
359,90 Ft
Euró
390,92 Ft
Font
443,35 Ft
Bitcoin
22,965 $

Farm VIP 3: Smaltig Dalma könnyeivel küszködve adott interjút

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nehéz pillanatokat élt át Smaltig Dalma a Farm VIP 3 döntőjében, amit nagy előnnyel nyerhetett volna meg, ám végül másképpen alakult.

Hiába volt nagy előnye a fináléban, Schobert Norbi ledolgozta azt, majd elvitte a 11 millió forintos fődíjat. Dalma nagyon dühös volt a befutó alatt, és nem értette, hogy az égiek miért nem álltak mellé a végén.

Soron kívül Kiderült, ennyit költenek havonta internetre és tévére a magyarok

Vannak, akik szerint Norbi csalt a verseny során, amit a fiatal fiú tagadott, és elmondta, megengedett volt, hogy a versenyzők megnézhessék egymás kirakósát. Annál a feladatnál ment el számára rengeteg idő, és volt egy pont, amikor azt gondolta, feladja.

Dalma a TV2-nek adott interjújában azt mondta, nagyon csodás érzésként éli meg, hogy női versenyzőként ott volt a döntőben. „A farm barátokat adott nekem, kitartást, hogy bízzak magamban. Képes vagyok mindenre, nincs olyan, hogy lehetetlen. Mindent el tudok érni, csak akarnom kell. Ezt adta nekem a farm.”

Mivel a versenysport miatt sokat táborozott, nem tartott a környezettől és a körülményektől, ami máris előnyt jelentett számára. „Nem volt itt számomra olyan dolog, ami miatt kikészüljek.” – folytatta az interjúban.

Viccesen megjegyezte, a nagy döntő után fogja magát, és egy órára befekszik a fürdőkádba. Ezt gyakorlatilag minden versenyző elmondta, hiszen a kád sokaknak hiányzott a farmos időszak alatt.

Még több bulvár: Megható módon gratulált Schobert Norbi a 17 éves fia hatalmas győzelméhez