Clouds
21 Budapest
Dollár
367,45 Ft
Euró
394,22 Ft
Font
441,74 Ft
Bitcoin
23,081 $

Farm VIP: Smaltig Dalma üvöltve és sírva akadt ki a döntőben, a pénz is szóba került

Fotó: TV2
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Smaltig Dalma nagyon dühös volt a Farm VIP 3 döntőjének végén, hiszen hatalmas előnye volt, mégsem ő, hanem Schobert Norbi húzta be a finálét.

Lezajlott a Farm VIP 3 nagy fináléja, ami több mint drámaian alakult, és bármi is lett volna a végeredmény, történelem születik, hiszen ezelőtt nem volt női győztese a versenynek, illetve ilyen fiatalon sem nyert még senki.

Soron kívül 3600 fölé emelkedett a törökországi földrengés halálos áldozatainak száma

Norbi a játékok első felében komoly előnyre tett szert, majd a kulcskeresésnél rengeteg időt bukott. Dalma később átvette a vezetést a gyors mosogatással, és óriási előnybe került a puzzle kirakásával.

Ekkor valóban úgy tűnt, Norbi minden esélyét elvesztette, de nem adta fel, küzdött, és azzal, hogy Dalma „eltévedt” a labirintusban, az égiek beálltak a fiatal versenyző mögé. Élt azzal a lehetőséggel, hogy Dalma nem találta az utolsó kapu nyitásához szükséges eszközöket, és mindent vitt.

A női győztes szeme láttára futott fel a dombra, és akkor már tudta, hogy nincs tovább. „Nem vagy igazságos odafent.” – kiáltott sírva a magasba szomorú ezüstérmes. „Én fel sem akarok menni… Nem akarok így a gyerekeim elé állni.”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2