Clouds
21 Budapest
Dollár
359,31 Ft
Euró
390,66 Ft
Font
445,53 Ft
Bitcoin
23,007 $

Farm VIP 3: véget ért a döntő, megvan a nagy győztes

Fotó: TV2
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Norbi és Smaltig Dalma csapott össze egymással a Farm VIP 3 döntőjében, aminek a végén csak egyvalaki vihette haza a hatalmas főnyereményt.

Schobert Norbi és Smaltig Dalma is nagy utat járt be a farmon, megérdemelten jutottak be a fináléba. A 17 éves fiatal fiúnak ráadásul egyetlen egy vitája sem volt, gyakorlatilag problémák nélkül járta végig a köröket, miközben komoly teljesítményt nyújtott.

Soron kívül Évente 200 milliárdba kerül az elhízás a magyar egészségügy számára

Talán egyszer volt necces helyzetben Norbi, amikor a TOP-5-be kerülés volt a tét, ám végül azt is sikerrel abszolválta. Ráadásul fix 1 millió forintot nyert a döntők előtt, de ennél sokkal többet értek az élmények és azok a tapasztalatok, amiket szerzett a hetek alatt.

Dalma pedig lemásolta Buzás Dóri tavalyi teljesítményét, hiszen egyedüli nőként került be a fináléba. Minden esélye megvolt arra, hogy ő legyen az első női győztese a versenynek, neki is sokan drukkoltak.

A két döntős nagy melegben esett neki az első feladatnak, aminek ideje alatt Norbi érezhetően nagy előnyre tett szert Dalmával szemben. Ekkor indult be a kulcskeresés a növények között, amihez nem kevés szerencse is kellett, miközben Dalma is elindult a második helyszínre, amit korábban is megtehetett volna, de nem vette észre, hogy a kapu időközben kinyílt.

Norbi nagy előnye gyakorlatilag szertefoszlott, mert nem volt szerencséje a kulcskereséssel, ám mivel így is előbb találta meg a tárgyat, ismét Dalma elé került. A harmadik helyszínen mosogatnia kellett, amit többek között Gáspár Zsolti felügyelt, addig Dalma rálelt a kulcsra.

Dalma megint ledolgozta a hátrányát, és villámgyorsan mosogatott, látszott rajta a tapasztalat, és elárulta, szereti csinálni. Ez volt az a pont, amikor a döntői női játékosa átvette a vezetést, míg a riválisa hátrányba került, ám jött a puzzle.

Miközben Norbi nehezebben haladt a kirakóssal, Dalma maradt az élen, és akkora előnyt kezdett kiépíteni, mint a legelején a társa, rendkívül izgalmasan alakultak az események. Norbi kissé leblokkolta feladat során, majd átment megnézni Dalma kész munkáját, ám az nem feltétlen segített neki sokat. Egy ponton azt mondta, kezdi feladni, majd ráérzett, és sprintelt tovább, hogy valahogyan ledolgozza a hátrányát.

Amikor Norbi megérkezett a tojásos feladathoz, Dalma már csak egy táblára volt attól, hogy tovább induljon. A hátrány jelentősnek tűnt, ám ekkor még mindig sok volt hátra, Norbinak viszont feljebb kellett kapcsolni, amit meg is tett, hogy valahogyan legalább utolérje Dalmát. Ekkor a fiú már nagyon nem volt nyugodt, igencsak jelentősnek tűnt a hátránya, ugyanakkor Dalma rendesen megszenvedett a labirintusban a traktorvezetés után, amivel felcsillant a remény Norbi előtt.

Amikor már sokan azt hihették, Dalma simán hozni fogja a döntőt a hatalmas előny miatt, Norbi gyakorlatilag ledolgozta azt, így minden kezdődhetett elölről. Semmi sem volt veszve számára, és nehéz volt elképzelni, hogy ugyanannyit fog küszködni a labirintusban. Végül Norbi került ki előbb a labirintusból, és egy drámai hajrának köszönhetően megnyerte a játékot, valamint a 11 milliós főnyereményt. Dalma pedig összeomlott, ordított és sírt, először fel sem akart így menni a dombra.